slika resnicno jaz
banner tina banner tina1
butters-kozmetika.png 2022_02_07_Kotex_benner_resnicno_jaz_1.jpg
rastlinski brezlaktoze
banner spletna stran IP banner 728x90
banner aromazen Banner Vilinski simboli
Resnicno jaz 1 aero

Resnično JAZ revija - no. 5

Večkrat slišimo, da so moški iz Marsa, ženske pa iz Venere. Vedno mislimo, da smo si tako različni, da smo si popolna nasprotja, a kaj ko med življenjem lahko ugotovimo, da si nismo tako nasprotni, da nismo iz tako različnih svetov. Različni so le naši pogledi, različna je naša kultura in različna je naša vzgoja.


Še pred rojstvom nas kot osebe definira spol in nam da nekakšne predznake, ki nas bodo spremljali v življenju. Pred leti je veljalo, da so fantki ob rojstvu vedno nosili modra oblačila, deklice pa rožnate. Danes pa se vse spreminja in prva oblačila niso le v dveh barvah. Vsak človek je unikat, zato je prav, da ima svoje mnenje, svoj pogled in svoje želje. Vsekakor pa je prav, da se med življenjem naučimo sporazumevanja, strpnosti, sprejemanja in misli, da ni vedno prav točno tako, kot smo si zamislili.
Da se bomo lažje razumeli, smo pripravili kar nekaj tem našega življenja. Upamo, da vam bomo s tokratnimi članki pomagali spoznati sebe, partnerja, poiskati rešitve, predvsem pa povrniti zaupanje v sebe in verjeti, da ste ODLIČNI!

resnicno jaz revija jun22 naslovnica zm

KLIK na revijo Resnično JAZ za ženske

Prijetno branje!

 

revija banner jun22 

vitalmon banner maj2021

 1007d9be

colgate

palmolive

neutrogena

svet uzitka

arc

ETIKA PO NARAVI 1

LOGO2

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript