slika resnicno jaz
banner tina banner tina1
butters-kozmetika.png 2022_02_07_Kotex_benner_resnicno_jaz_1.jpg
rastlinski brezlaktoze
banner spletna stran IP banner 728x90
banner aromazen Banner Vilinski simboli
Resnicno jaz 1 aero

Migaj z mano

Program Jaz Resnično migam, ki ga je pripravilo društvo Resnično JAZ, je namenjen vsem, ki imajo težave s prekomerno telesno težo ali so dlje časa športno neaktivni in imajo težave z gibanjem.

Zakaj program Jaz resnično migam?
Vodja društva se že od malih nog sooča s prekomerno telesno težo. Že v osnovi šoli so jo zlobni jeziki označili za nosečo, debelinko, bombo in še kaj. Vse to jo je pripeljalo v še slabše prehranjevalne navade. Nato je preko zdravstva, kot najstnica, izgubila kilograme.
Zato še kako dobro razume najstnike, ki se soočajo s podobnimi težavami. Odločila se je, da jim pomaga v skupini JAZ RESNIČNO MIGAM. Skupaj s trenerjem Rokom Klemenčičem bosta poskrbela, da najstniki pridobijo voljo do gibanja, da vidijo, kaj zmorejo, spoznajo nove prijatelje, se počutijo dobrodošle in da dobijo potrebno samozavest. Treningi bodo potekali dvakrat na teden.
In ker vsako obdobje terja nove izkušnje, je tudi vodja društva v obdobju odraščanja ponovno zapadla pod pritisk in se začela rediti. Premalo gibanja, celodnevno delo in kilogrami so se nabrali, zato razume v tudi ženske po dvajsetem letu. Tudi zanje je pripravila program, v skupini pa bodo vadile pod okriljem osebne trenerke Maje Rozman. Pridružijo se lahko ženske v starosti med 20 in 70 let. Vadba v skupini je zagotovo lažja, poskrbljeno pa bo tudi za prehransko svetovanje in osebni pogovor. Treningi bodo potekali v več skupinah, večkrat na teden, v popoldanskem in dopoldanskem času.
Premalokrat se zavedamo, da imajo probleme s samozavestjo in prekomerno težko tudi moški. Tudi zanje je zato ustanovila skupino, ki se ji lahko pridružijo moški stari med 20 in 70 let. Treningi bodo potekali dvakrat tedensko, pod vodstvom Roka Klemenčiča. Poskrbeli bodo, da bodo treningi prilagojeni skupini, zanimivi in da po njih ne bo zmanjkalo niti druženja. Ker pa je v celotnem procesu najbolj pomembna naša glava, so pripravili tudi program meditacije, ki jo bo vodil Mihael Petek. Preko meditacije bodo poskrbeli, da se telo umiri, najde sebe, pridobi na samozavesti in pogumu. Skupina je mešana in dostopna vsem, tudi najstnikom. Glavno vodilo programa Jaz resnično migam je, da k miganju spodbudijo vse, ki ne vidijo izhoda, da spoznajo, da kljub prekomerni telesni teži lahko naredimo nekaj zase in da ni najpomembnejši izgled, ampak naše počutje. Treningi potekajo v športni dvorani Champ v Kranju, nasproti Mestne občine Kranj. Prostor je prijeten, zaseben, zato ni razloga za skrb, da vas kdo opazuje kako telovadite in ocenjuje kako izgledate. Je le prostor z dobro energijo, kjer se lahko sprostite, povežete in naredite nekaj zase. Več si lahko preberete na www.resnicojaz. si. Vpišete se lahko preko email, fb strani ali preko telefona 069 746 656. Vadbe se pričnejo z 31. avgustom.
Vabljeni, ne bo vam žal!

resnicno jaz oglas 1

 

revija banner jun22 

vitalmon banner maj2021

 1007d9be

colgate

palmolive

neutrogena

svet uzitka

arc

ETIKA PO NARAVI 1

LOGO2

 ikona jutranja vadba
 Jutranja vadba
 ikona aktualne tematike
 Aktualne tematike
 ikona jedilnik
 Jedilniki

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript