slika resnicno jaz
banner tina banner tina1
butters-kozmetika.png 2022_02_07_Kotex_benner_resnicno_jaz_1.jpg
rastlinski brezlaktoze
banner spletna stran IP banner 728x90
banner aromazen Banner Vilinski simboli
Resnicno jaz 1 aero

Resnično JAZ revija - no. 2

Revija Resnično jaz je nastala z namenom, da lahko spoznamo sebe, da pridobimo na samozavesti, da vidimo rešitev in da spoznamo, kako pomembni smo.

Društvo Resnično Jaz ima mešano ekipo, a vseeno prevladujemo ženske. Zato smo se tokrat odločile, da revijo posvetimo same sebi, torej ženskam. Ne gre za to, da ne bi marale moških, a smo se odločile, da svet pogledamo tokrat z ženske perspektive – želimo, da bi boljše razumele sebe in da bi nas boljše razumeli drugi; tudi moški. Pogosto slišimo, da smo z drugega planeta, se otresamo opazk, vse premalo pa se zavedamo svoje moči, pozitivne energije in svojih sposobnosti. Čeprav smo oboji – tako moški kot ženske – nesamozavestni, imamo strahove in svoj pogled na svet, pa same, torej nežnejši spol, pogosto pomislimo, da se proti vsem borimo same. 

Revija je tokrat namenjena ženskam: opogumite se, odvrzite svoje oklepe, pokažite, kdo stoji za vašim telesom. Verjemite vase, pojdite z dvignjeno glavo do svojih ciljev, pokažite svojo moč. Moški: vi pa revijo preberite, da boste razumeli ženske v svojem življenju – svoje dekle, partnerko, hčerko, mamo. Revija Resnično Jaz je namenjena vsem: vsem, ki si želijo nečesa dobrega in drugačnega. Vsem, ki spreminjajo svet – korak po korak.

Verjemite vase in spremljajte naše izdaje, našo spletno stran in skupaj bomo našli pot do zaupanja vase!

KLIK na revijo Resnično JAZ za ženske

Prijetno branje!

 

revija banner jun22 

vitalmon banner maj2021

 1007d9be

colgate

palmolive

neutrogena

svet uzitka

arc

ETIKA PO NARAVI 1

LOGO2

 ikona jutranja vadba
 Jutranja vadba
 ikona aktualne tematike
 Aktualne tematike
 ikona jedilnik
 Jedilniki

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript