slika resnicno jaz
banner tina banner tina1
butters-kozmetika.png 2022_02_07_Kotex_benner_resnicno_jaz_1.jpg
rastlinski brezlaktoze
banner spletna stran IP banner 728x90
banner aromazen Banner Vilinski simboli
Resnicno jaz 1 aero

Zgodba resnično jaz

skoljka resnicno jazNa dnu morja se skriva školjka. Školjka, ki ima trdo strukturo, v notranjosti skriva svoj biser. Pravi biser lahko doseže samo tisti, ki je dovolj vztrajen, da jo najde in da pride do sredine.

Tudi mi ljudje smo školjke svojega življenja in v sebi skrivamo bisere, ki jih v življenju izgubimo, pobrusimo, nam jih ukradejo ali preprosto izginejo. Pa vseeno, pravega bisera ne izgubimo nikoli, samo zavedamo se ga ne. Pravi biser si ti. Resnično samo ti, tak kot si. Naša ekipa portala RESNIČNO JAZ si želi, da bi vsak skupaj z nami našel svoj biser in se tega zavedal celo svoje življenje.
Na naši poti je ogromno preprek, smeha, joka, ovir, sovraštva, nevoščljivosti, ampak nihče ti ne more nič, če poznaš samega sebe. Če veš, kdo resnično si.
Če stopiš pred ogledalo in se vprašaš, kdo sem resnično jaz, si znaš odgovorit?
Si resnično ti, tak kot si doma, si resnično ti, ko si mama, oče, uslužbenec, prijatelj…si to resnično ti ali le igraš vloge življenja?
Si pripravljen spoznati sebe in najti rešitev do pravega jaza, sebe? Najti sebe, biti ponosen nase in živeti tako, kot si želiš?
Vse to bomo odkrivali skozi zgodbe skupaj. Naša ekipa upa, da vam bo lahko ponudila čim več in vsakega izmed vas popeljala do cilja. Skupaj z vami nam bo uspelo, zato upamo, da nam boste pridno sledili, zastavljali vprašanja, komentirali in aktivno sodelovali.
Postani resnično jaz in bodi srečen sam s seboj. Največji zaklad življenja je, če si zadovoljen s seboj in lahko nekaj časa nameniš samo sebi. Upaj si in naredi nekaj zase. Postani resničen, pa če je to drugim všeč ali ne. Bodo to, kar si!
Kdo sem jaz, se resnično poznam, vem kdo sem?
Sem jaz tista punčka, o kateri govorijo starši, sem dekle, o kateri govori brat, sem punca, o kateri govori partner, sem ženska, o kateri govorijo v službi, sem oseba, takšna, kot me vidijo prijatelji…sem fant, kot me vidi ekipa, v kateri treniram, sem oče, sem partner, sem sodelavec, sem dedek, KDO sploh sem?
Že nekaj časa resno razmišljam, kdo sem. Skozi katere oči bi se lahko predstavila, ali jaz verjamem vase, ali verjamem v osebe, v katere verjamejo drugi.
Resnično verjamem, da sem vse to, kar vidijo drugi, sem pa še marsikaj, česar drugi ne vidijo.
Z menoj ni nič narobe ali pa vse, hmm…kdo mi lahko odgovori na to vprašanje?
Sem zmešan/a, so zmešani drugi okoli mene, vse to in še več se sprašujem skozi svojo življenjsko zgodbo. Se tudi ti večkrat sprašuješ podobno?

 

revija banner jun22 

vitalmon banner maj2021

 1007d9be

colgate

palmolive

neutrogena

svet uzitka

arc

ETIKA PO NARAVI 1

LOGO2

 ikona jutranja vadba
 Jutranja vadba
 ikona aktualne tematike
 Aktualne tematike
 ikona jedilnik
 Jedilniki

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript