slika resnicno jaz
banner tina banner tina1
Ym047K3w.png banner2
Banner Valens Blanche banner
hiska zelisc ekoloska kmetija IMG 8405
kmetija vlaj banner 728x90 NADH Original Instant Power 10 lng
oglas Baner Flora Tea 01
Banner 728 x 90 SlimFithemoemon  

Zgodba resnično jaz

skoljka resnicno jazNa dnu morja se skriva školjka. Školjka, ki ima trdo strukturo, v notranjosti skriva svoj biser. Pravi biser lahko doseže samo tisti, ki je dovolj vztrajen, da jo najde in da pride do sredine.

Tudi mi ljudje smo školjke svojega življenja in v sebi skrivamo bisere, ki jih v življenju izgubimo, pobrusimo, nam jih ukradejo ali preprosto izginejo. Pa vseeno, pravega bisera ne izgubimo nikoli, samo zavedamo se ga ne. Pravi biser si ti. Resnično samo ti, tak kot si. Naša ekipa portala RESNIČNO JAZ si želi, da bi vsak skupaj z nami našel svoj biser in se tega zavedal celo svoje življenje.
Na naši poti je ogromno preprek, smeha, joka, ovir, sovraštva, nevoščljivosti, ampak nihče ti ne more nič, če poznaš samega sebe. Če veš, kdo resnično si.
Če stopiš pred ogledalo in se vprašaš, kdo sem resnično jaz, si znaš odgovorit?
Si resnično ti, tak kot si doma, si resnično ti, ko si mama, oče, uslužbenec, prijatelj…si to resnično ti ali le igraš vloge življenja?
Si pripravljen spoznati sebe in najti rešitev do pravega jaza, sebe? Najti sebe, biti ponosen nase in živeti tako, kot si želiš?
Vse to bomo odkrivali skozi zgodbe skupaj. Naša ekipa upa, da vam bo lahko ponudila čim več in vsakega izmed vas popeljala do cilja. Skupaj z vami nam bo uspelo, zato upamo, da nam boste pridno sledili, zastavljali vprašanja, komentirali in aktivno sodelovali.
Postani resnično jaz in bodi srečen sam s seboj. Največji zaklad življenja je, če si zadovoljen s seboj in lahko nekaj časa nameniš samo sebi. Upaj si in naredi nekaj zase. Postani resničen, pa če je to drugim všeč ali ne. Bodo to, kar si!
Kdo sem jaz, se resnično poznam, vem kdo sem?
Sem jaz tista punčka, o kateri govorijo starši, sem dekle, o kateri govori brat, sem punca, o kateri govori partner, sem ženska, o kateri govorijo v službi, sem oseba, takšna, kot me vidijo prijatelji…sem fant, kot me vidi ekipa, v kateri treniram, sem oče, sem partner, sem sodelavec, sem dedek, KDO sploh sem?
Že nekaj časa resno razmišljam, kdo sem. Skozi katere oči bi se lahko predstavila, ali jaz verjamem vase, ali verjamem v osebe, v katere verjamejo drugi.
Resnično verjamem, da sem vse to, kar vidijo drugi, sem pa še marsikaj, česar drugi ne vidijo.
Z menoj ni nič narobe ali pa vse, hmm…kdo mi lahko odgovori na to vprašanje?
Sem zmešan/a, so zmešani drugi okoli mene, vse to in še več se sprašujem skozi svojo življenjsko zgodbo. Se tudi ti večkrat sprašuješ podobno?

Ementalec grafika dec2020 v2
proteini
www.agona.si
230125 GeloRevoice ad banner 400x100px SI v2
 pritt.jpg  3D_Teekanne_logo_CMYK.jpg
lindt
cedevita_logos_1505-02.png
argeta.jpg barcaffe.jpg
cocta.jpg BoomBox_boje_RGB_hex_Boombox_purple.jpg
resnicno jaz barjans
Biotin Collagen 400x100 px
ŠPENA BBQ BANNER spletna
Logo
banner
thumbnail SWY brand clean black 1
logo 400x100px
kugovnik marec2023
Banner Resnično jaz 400 100 pik
Banner VENERA SHOP 400x100
sanolabor zenskiDan banner
Banner Minute prip jedi 400x100px
zenski dan display
400x100 banner desno ob strani 2
bife
muflon
Untitled design 20
Banner bonboni 728x90 marec 2023
DONAT PROGRAMI RESNICNOJAZ 400x100 FEB23
banner
logo N.ARicola logo noviimage001

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript