Banner Fermentix Resnično Jaz 728 x 90 radgonska
bucno olje avemed 728x90px
ekoloska kmetija hiska zelisc nx 728x90px
amnis RESNIČNO JAZ Lamorix banner 728x90px 1
Banner LUST banner728x90
Avon banner 728x90px SLO pix baner
Oshee zenski dan BENNER Green zenski dan BENNER
image005
wowo banner vila koman zenski dan 4 banner
banner2 01 MOL
image003 1 EVENT BANNER PLANT IMMORTELLE 728 x 90 px 2
jogaline Lilishop 728 x 90 px
agrosloven banner Yamas 728z90px
banner kerinba d.o.o. 728x90px fizian
EMC banner 728x90px
T5M banner Prekrasna
BANNER 728x90px vitamini
biooil resnicno jaz banner
Makabo Italijanska kozmetika
senti Loctite
Laxemon Hartmann
Svet bonnemaman
kava orbico
zumma Embryolisse 738x90 II 1
lomasbanner BANNER 728x90px 4 ŽENSKI DAN za tisk
Banner Jeans zenskebanner 1 biogetta banner 728 x 90 BEL popravek
banner kahne 2024 03 09 Društvo Resnično jaz Banner page 0001
PESTO TIGULLIP TRADICIJA
GRISBI rizeva skleda zenski dan 4 banner
728x90px MERKUR kampanija Dare Bojan 3 banner resnično jaz

Uspešen 2. ženski dan

Vsako leto, ko začnemo s pripravo programa, z izbiranjem daril in promocijo za udeležbo nas je strah, ali bo dogodek uspel, tako kot smo si ga zamislili.


In ko nastopi dan, smo polni adrenalina. Ko pa se ugasnejo luči, in je dogodek za nami, lahko iskreno rečemo Hvala! Tudi letos nam je uspelo pripraviti še boljši ŽENSKI DAN kot lansko leto. Večje število udeleženk, bolj bogate nagrade, pester izbor prehrane in pijače tekom dneva in fantastičen zaključek dneva z glasbo v živo!
Ker verjamemo, da vse, ki niste bili z nami, zanima kako je bilo, vam bomo tekom tedna po delčkih predstavili naš dan. Vse, ki niste bile prepričane, da bi se nam letos pridružile, udeleženke sporočajo, da so že opravile rezervacije za, 3. ŽENSKI DAN!

IMG 5301 z

Dan smo začele ob 8.30 uri. V Champ centru športa smo najprej opravile prijavo in prejele top majčko. Za naše majčke so poskrbeli v podjetju Aprinti ter v podjetju Lušt. Tako smo vsa dekleta imele enake majčke, da smo lahko tekom dneva pridno telovadile.

IMG 0613 z
Po kratkih navodilih je sledilo druženje in zajtrk. Za odličen zajtrk so poskrbeli pri podjetju TinyGiantNutrition (priskrbeli so, da so dekleta lahko zajtrkovala polnovreden obrok z zadostnimi vitamini, minerali …) Z izdelki @Risoscotti, so si dekleta lahko pripravila zdrav zajtrk, saj so imele na voljo kokosovo in ovseno mleko. Mleko smo uporabljale celotni dan, saj so ga dekleta uporabila tudi v kavi. Krekerje pa smo si postregle za prigrizek ob malici, ter cel paket odnesle domov, da bomo lahko dobro jedle tudi doma. Podjetje Don don je poskrbelo, da je vsaka lahko našla zajtrk zase. Pripravili so nam sendviče s tuno, pohančkom, pršutom, klasiko in suho salamo. Res so bili odlični in kar jih nismo pojedle za zajtrk, so nas spremljali tekom celega dneva. Mlekarna Celeia je poskrbela,da smo lahko uživali v lahkem, okusnem in brez sladkorja jogurtu. Tudi tukaj smo si jogurte pridno razdelile in na voljo so nam bili tudi med malico, kosilom in popoldanskim druženjem. Iz podjetja Fruštek so nam priskrbeli granole z brusnicami, tako da smo si jih pripravile za zajtrk kar z jogurtom.
Nestle je poskrbel za tiste, ki obožujejo Corn flakes. Ni bilo potrebno umazati krožnika in uporabiti mleka, smo ga lahko pojedle, kar med potjo na delavnico. Mol Slovenija nam je priskrbel tople in sveže rogljičke blagovne znamke Fresh corner. Rogljički so se kar stopili v ustih. Gajbica pa nam je predala odlična domača jabolka, ki smo jih imele na voljo čez celotni dan.

Hvala vsem sponzorjem, za pomoč pri pripravi raznolikega, zdravega, uravnoteženega in okusnega ZAJTRKA!

IMG 0436 z

IMG 0441 z

IMG 0442 z
Potem pa je sledilo delo! Prijetno druženje na prvi delavnici. Prva delavnica je potekala z osebno trenerko Majo Rozman. Maja je poskrbela, da smo pri uri pilatesa zbudile svoje telo. Poskrbela, da smo se ogrele, se raztegnile in telo pripravile na celotni dan.

IMG 9451 z

Druga delavnica je potekala malo drugače, saj nas večina ne pozna od blizu Country plesov. Zato je bilo še toliko bolj zanimivo ko nam je trenerka Tanja, pripravila uvod v Country plese. Bilo je fenomenalno vzdušje, pozitivna energija, miganje, smeh in na koncu tudi koreografija.
Hvala, Tanji iz Colorado Country line dance.

IMG 0520 z

Po drugi uri fizične aktivnosti in s pogledom na uro, smo vedele da ob 12 uri sledi KOSILO! Za naše kosilo so poskrbeli Mercator IP, ki nam je že drugo leto priskrbel odlične obroke. Letos smo se pogostile z piščančjo rižoto in tribarvnim zelenjavnim miksom. Vse kar, smo lahko slišali je bilo mmm, to je pa resnično ful dobro, kje jaz to lahko kupim! V Gitadeli so poskrbeli, da smo si lahko privoščile tudi pico.

Brez sladice pa ne gre! Za zdravo sladico so poskrbeli pri Indy pippa. Pripravili so nam mango, kokos in kakav lučke. Conditus pa je poskrbel za odlične blejske kremšnite. Za najboljšo kavico je poskrbel Champ center ter Pomurske mlekarne, ki so nam pripravile ledeno kavico.

 IMG 9517 z

Hvala vsem sponzorjem! Brez vašega sodelovanja, dekleta ne bi imele moči za nadaljevanje našega dneva.

Sledila je kratka pavza in priprava na novo delavnico. Ob 13.30 uri smo začele z delavnico Darilo stresa. Delavnico je vodila Špela Bök. Špela je Psihologinja s 13 letnimi izkušenjami s področja duševnega zdravja. Pripravila nam je delavnico, kako se otresti stresa in kako včasih stres ni vedno negativen. Hvala Špela, bilo je odlično, čeprav smo si zapomnile, da smo čokolado lahko samo gledale. 😊

IMG 5362 z

Po delavnici je sledilo pol ure, sladkega razvajanja. Za sladke dobrote so poskrbeli v podjetjih: Sladke sanje kjer so nam pipravili raznoliko izbiro domačih piškotov, ki se kar stopijo v ustih. Helen Sweet Cake je poskrbela za odlične sladice, vse od božanskih rolic s kokosom, do polnjenih skodelic, mini šamrolic ter cakepopsov in indijančkov. Nobena od sladic ni ostala niti minutke na pladnju. Za top domači sladoled so poskrbeli pri Strletovi kmetiji. Ta strletov sladoled! Joj katerega bi? Bi Markota? Morda jagodo? Bi borovnico, Oreo, mango ali Machio? Smo se odločile, da vsaka odpre svoj lonček, z žlico pa potujemo še po drugih okusih. Res so božanski!
Hvala vsem sponzorjem, ki ste poskrbeli, da smo se dekleta lahko razvajale z sladkimi dobrotami!

IMG 5364 z

IMG 5386 z


Kaj hitro je minila polurna pavza in že smo se razdelile v dve skupini. 1. skupina se je odpravila z Majo Rozman na delavnico Sprejmi svoje telo! Maja je tekom delavnice predstavila svojo zgodbo in dekletom pokazala zakaj se je potrebno sprejeti, za konec pa jih je popeljala še v meditacijo. 2. skupina pa se je odpravila z Moniko Kozjek iz podjetja Vitalmon. Monika je pripravila delavnico Z nego telesa, do boljšega zdravja in počutja. Tekom delavnice, je s pomočjo podjetij Favn, Herbana, Bufo ter podjetja Aromazen izpeljala izvedbo priprave domačega pilinga. Tako so si lahko dekleta pripravile svoj piling z eteričnimi olji podjetja Favn. Pri pilingu so uporabile mandljevo in kokosovo olje podjetja Bufo ter Herbana, da pa so vse lahko odnesle domov so poskrbeli v podjetju Aromazen, ki so podarili škatlice. Hvala obema za izpeljano delavnico, ter vsem donatorjem izdelkov, da je bila delavnica uspešna, in da se bodo dekleta še doma razvajale s pilingom ter poskrbele za nego svoje kože.

IMG 5362 z

IMG 5378 z

Po prvih urah delavnice, so se dekleta zamenjale tako, da je vseh 50 udeleženk, bilo deležno obeh delavnic.

Ker po določenem času pripada malo predaha, so dekleta prosti čas izkoristile za klepet smeh in še malo sladkega razvajanja. V drugi pavzi pa so za sladke dobrote poskrbeli: Čokoladnica Pasero iz prekmurja, ki nam je podarila različne čokolade, vse od čokolade s hruško, lešniki, temno čokolado do čokolade z okusom gibanice ... Ker smo jo želele poskusiti vse, smo jo razdelile na majhne koščke. Vesna Markovič nam je pripravila božanske indijančke, višnjeve kupole, barvaste cakepopse, lučke … Vse je bilo tako dobro, da smo se težko odločile, kaj bi še. Ker bi vse še! Za sladico v ločkih z okusom Manga in tremi vrstami čokolade je poskrbela Nina iz Sladke ustvarjalnice Lučka.

Vse sladice so bile vrhunske! Hvala vsem sponzorjem za pripravljenost ter res vrhunske slaščice!

IMG 5437 z

IMG 0651 z

Za zaključek formalnega dneva pa nas je čakala še ura joge z Majo Maselj. Maja obvlada jogo, tako nam je pripravila tudi prostor, ga napolnila z energijo in nas popeljala v svet joge.

Celotni dan smo si dekleta po simbolni ceni lahko privoščile nego obraza, za katero so skrbele dekleta iz kozmetičnega studia Čebron, ter parmanentno lakiranje nohtov, za katere je poskrbela Karin iz Lepotilnice pri Karin.
Vsem dekletom, hvala! Brez vas se dekleta ne bi razvajale v celoti.

IMG 0571 z

IMG 0644 z

IMG 0641 z

Po končani jogi, ko smo se v večini umirile, pa nas je čakalo še zabavno druženje!
Dekleta niso pričakovala, vendar smo se potrudili in letos naredili korak naprej, za naša dekleta smo poskrbeli za odličen žur v živo. Prvi Plan v zasedbi z Matejem in Timom sta poskrbela, da so dekleta potegnile še zadnje atome moči in uživale v plesu, zabavi, petju … Hvala Mateju in Timu za pomoč pri presenečenju. Z vama je dan uspel. Bila sta tista pika na i našemu dnevu!
Seveda pa brez pogostitve tudi na večernem druženju ne gre. Za sladice so ob koncu našega dneva poskrbeli pri HEAVEN SWEETS. Za nas so pripravili monoporcijske tortice z različnimi okusi. Snickers, kokos, gozdni sadeži so bili vhunskega okusa. Za slane prigrizke v obliki kanapejev pa se lahko zahvalimo Delikatesi Fig ter Klubaru. Pripravili so nam okusne raznovrstne kanapeje. Dekleta so se kljub celotnemu dnevu zagreble in ena, dva, tri jih že ni bilo več.

IMG 5446 z

IMG 5422 z

Brez pijače pa tudi ženske ne moremo zaključiti top zabave. Za vrhunska vina so poskrbeli Vina Štrancar. Vino je izredno pitno, ker je bilo odlično ohlajeno, so steklenice pošle. Vina Lamut so nas presenetila z okusom, tukaj bi lahko rekli, da so dekleta rekle, da to vino bi pa njihovi partnerji pili vsak večer pred spanjem. Za čokoladni in višnjev liker ter Bishe vino je poskrbelo podjetje Biosad. Točno to, kar imamo dekleta rada.
Da pa smo zadovoljili tudi bolj zahtevna dekleta, so poskrbeli v podjetju Mikelj, kjer so nam pripravili zeliščni liker, jagodke in malince. Steklenica je tako hitro potovala, da vse kar je bilo slišati je, kje lahko jaz to kupim.
Zadovoljili pa smo tudi dekleta, ki nimajo rade sladkih pijač. Postregli smo jih s pivom in z ginom. Za pivo so poskrbeli v pivovarni Vezir, za gin pa podjetje Limaks, ki nam je podarilo Lim bay gin.

IMG 5439 z

IMG 0649 z

Celotna ponudba, celotna ekipa je bila fenomenalna. Cel dan smo se razvajale, družile, klepetale, smejale, jedle in pile ter migale in nekaj naredile za svojo samopodobo.

Hvala vsem. Hvala donatorjem, hvala ekipi Champ centra, hvala vsem trenerkam in terapevtkam, hvala glasbenikoma ter VELIK HVALA DEKLETOM, KI STE PRIŠLE IN UŽIVALE Z NAMI!

Za nami je nepozaben 2. ŽENSKI DAN!
Letos morda pripravimo še kakšno druženje, zato nam le sledite!


Ekipa Resnično Jaz

laborplast
Ecoathera 2024 8 2 banner 400x100px
image001 1
Pozabi na probiotike small
Cotoneve logotip bela podlaga
logo klubar
Logotip ApartKorosec
norsan
haloputka
 pritt.jpg  
lindt
cedevita_logos_1505-02.png
argeta.jpg barcaffe.jpg
cocta.jpg BoomBox_boje_RGB_hex_Boombox_purple.jpg
thumbnail SWY brand clean black 1
Banner Resnično jaz 400 100 pik
banner
logo N.Aimage001

Za pošiljanje tega obrazca omogočite javascript